Zo pas je nu een linkpost aan!

Je zult het ongetwijfeld hebben gelezen of je hebt het aan den lijve ondervonden; linkposts op Facebook kunnen niet meer aangepast worden. Waar je eerder de afbeelding en de dikgedrukte tekst onder het beeld zelf kon bewerken, pakt Facebook nu automatisch beeld en tekst van je website. Vervelend, want dit is vaak niet de informatie die je wilt delen.

Continue reading

De rete-creatieve perfectionist | Maarten Labots

Rupsje Nooitgenoeg, een beroemd verhaal over een rups die altijd honger heeft. Onze Maarten Labots (25) is zo’n rups. Perfectionistisch. Altijd die honger naar meer. Zeker nu hij een contract bij Timm & Pimm op zak heeft. Perfect moment om de creatieveling aan de tand te voelen!

Continue reading

Press REV to move FWD

De toekomst van Timm & Pimm ziet er rooskleurig uit. Of eigenlijk: groen. Want vandaag lanceert Timm & Pimm haar nieuwste label: REV. Met de focus op duurzaamheid en groene groei richt het ‘zusje’ van Timm & Pimm haar aandacht op de positieve impact die social kan maken op onze planeet. Waarom ons bureau deze weg inslaat? Initiatiefneemster Mijke de Vette legt ’t uit!

Continue reading

Het succes van sales: Erik Pannekoek

De eisen waren hoog, de verwachtingen misschien nóg wel hoger. Timm & Pimm zocht versterking voor de sales, maar vond in Erik Pannekoek zelfs een nieuwe Business Analyst Future Customer Happiness. Een hele mond vol, dat klopt. Maar de naam doet deze veelzijdige functie wel eer aan. Erik gaat de behoeften van potentiële klanten nog duidelijker in kaart te brengen, gevolgd door advies op maat. Dat vraagt om een gesprek met onze nieuwe aanwinst.

Continue reading