Social media Kick-off

Met ons kick-off pakket van 4 maanden ontwikkelen we een strategie op maat en beginnen we direct met de uitvoering. Zo maak je een social media jumpstart en zet je je bedrijf in korte tijd op de (social media) kaart. 

Strategie ontwikkeling

Een goed social media beleid begint met een gedegen social media strategie. Hierin staan je doel en doelgroep omschreven, maar ook je aanpak en campagnes. Wij ontwikkelen een strategie die past bij jouw merk of organisatie.

Inrichting & applicaties

De inrichting en uitstraling van jouw social media portals moet in lijn liggen met de gehele marketing strategie, zonder in te boeten op het actuele en sociale karakter. Met (interactieve) applicaties vergroot je de waarde van je kanalen voor bezoekers.

Acties & campagnes

We ontwikkelen social media acties en campagnes om extra waarde te bieden aan de community, de interactie met de doelgroep te vergroten (engagement), het merk positief te laden en/of de community te laten groeien.

Social media uitvoering

Timm & Pimm is een online marketing bureau in Amsterdam gespecialiseerd in social media uitvoering. Wij ontwikkelen een strategie op maat en nemen de uitvoering hiervan uit handen.

Content creatie & short copy

Op social media geldt: ‘content is king’. Daarom specialiseren wij ons in content creatie, waarbij we altijd een goede balans zoeken tussen bedrijfsspecifieke berichten en overige (op doelgroep toegespitste) content.

Community management

Community Management is een belangrijk onderdeel van de social media strategie. Social media is open en real-time. Omdat je als bedrijf een kwaliteitsrelatie met je fans aangaat moet je 7 dagen per week klaar staan om vragen of issues te behandelen. Zo bouw je een betrokken community.

Social Advertising

Met Social Advertising kun je het bereik van je berichten significant vergroten onder je precieze doelgroep. Ook kun je je community snel laten groeien met relevante fans of volgers, zodat je ze daarna kunt blijven bereiken.

Twitter Search & Connect

Via onze Twitter ‘Search & Connect’ campagnes bouwen we in korte tijd een basis van relevante volgers op, waarmee we het bereik op Twitter vergroten en de interactie met de doelgroep aan kunnen gaan.

...En nog veel meer!

Om een voorloper te blijven ontwikkelen onze diensten zich, net als social media, in een razend tempo. Neem gerust contact op, we denken graag mee hoe we voor jou het beste uit social media kunnen halen!