Chat with us, powered by LiveChat

Wij verzorgen jouw online marketing, van A tot Z.

Om succesvolle online marketing te realiseren, analyseren we eerst jouw huidige situatie en doelstellingen. Het gat hiertussen vormt de basis voor onze strategie. Een plan waarin doelstellingen, doelgroep, kanalen en targets samen komen. Wij geloven niet in statische boekwerken. Online marketing vraagt om flexibiliteit: een plan dat continu wordt aangepast als de situatie daar om vraagt.

Wij hebben geen magische trucjes om virals te creëren. We gebruiken de beschikbare data en combineren dit met onze creativiteit om content te produceren. Dit doen we nooit alleen. In teams bedenken we tijdens brainstorms hoe we de (soms saaie) inzichten uit de data creatief kunnen gebruiken. Onze advertisers zorgen ervoor dat de content zich verspreidt onder de juiste doelgroep. De community managers gaan dagelijks in gesprek met jouw doelgroep. Zo weten zij altijd wat er speelt..

Ons geheim? Systematisch en gestructureerd testen, meten en optimaliseren. We werken met gesloten systemen (landingspagina’s), pixels, tags en analytics om zoveel mogelijk relevante data te verzamelen. Onze analisten delen de belangrijkste inzichten met het team creatives, zodat zij de strategie of content kunnen verbeteren.

De resultaten delen we ook in de vorm van rapportages op maat. Jouw doelstellingen bepalen de cijfers waarnaar we kijken. We werken met eigen benchmarks. Waarom? Door het gigantisch aantal variabelen is het vergelijken met een ander te complex. Jij moet het beter doen dan je deed en niet perse beter dan je concurrent. Onze rapportages zijn geen verslaglegging, maar een actieplan voor de volgende maand. De learnings leiden direct tot concrete aanpassingen in de strategie.

Een groot event, een tijdelijke kortingsactie, een compleet nieuw product. Met een online campagne zorg je voor meer bezoekers, zichtbaarheid of websitebezoekers binnen een bepaalde termijn. Op basis van jouw wensen en budget werken wij een volledige campagne uit, van creatief concept tot uitvoering. Dit doen we niet alleen. We stellen een op maat gemaakt team samen, aangevuld met externe specialisten. Ook voor campagnes werken wij met duidelijke doelstellingen en targets. Tijdens de campagne analyseren we de data en passen we de richting aan indien nodig.

Heb jij een bestaande campagne die je ook op social wilt verspreiden? Copy paste werkt nooit! Wij maken een doorvertaling naar social, zodat je zeker weet dat jouw boodschap ook via andere kanalen goed overkomt.

Zelf een eindbaas in online marketing worden? Wij hebben een uitgebreid trainingsprogramma voor online marketeers, social media managers, content creators en advertisers, in samenwerking met Frankwatching.

Trainingen die wij geven zijn:

  • Algemene social media training: uitleg over de werking van verschillende kanalen, de inzet van content, het algoritme van Facebook, het belang van advertising en targeting.
  • Social media training per kanaal: volledige introductie, uitleg en toelichting op functies en mogelijkheden van een specifiek kanaal: Facebook, Linkedin, Instagram, Youtube, Snapchat.
  • Online advertising: een inhoudelijke training die ingaat op de uitgebreide mogelijkheden van targeting en online advertising. Basiskennis van advertising is voor deze training een pre.
  • Google training: een inhoudelijke training over de inzet en werking van Google tags, Google analytics en SEO.
  • Jouw training: uiteraard kunnen wij een training op maat maken, die ingaat op jouw specifieke trainingswens. Onze trainingen zijn altijd actueel, zo kun jij onze tips direct in de praktijk brengen.

Ben jij de enige online marketing specialist op jouw afdeling en kun je wel een sparringspartner gebruiken? Of wil je de kennis van je team vergroten zodat jullie zelf de digitale kanalen kunnen beheren? Ligt het online marketing plan er, maar is de implementatie nog een uitdaging? Deel je vraag en wij kijken met welk team wij jou het beste kunnen ondersteunen!

Kun jij tijdelijke ondersteuning gebruiken in jouw digitale marketingteam? Op basis van jouw vraag, bepalen wij wat er nodig is. Wij draaien mee in het team, op locatie of vanuit ons eigen kantoor. Of het nu gaat om strategie, executie of optimalisatie: je hebt een kenner in huis, die direct verbinding heeft met een compleet team van specialisten.