Bij conventionele media zijn de communicatie mogelijkheden beperkt of duur en is er vaak sprake van ruis: je weet niet zeker of je boodschap aankomt bij degene voor wie hij is bedoeld. Met behulp van Social Advertising kun je jouw community snel laten groeien met relevante fans of volgers, die je vervolgens continu kunt blijven bereiken. Zo breng je jouw boodschap kostenefficiënt over via tekst en beeld,
rechtstreeks in het hart van de doelgroep – of in de harten van verschillende deelgroepen, aangezien er enorm veel selectiecriteria beschikbaar zijn. De boodschap komt altijd aan, en op het juiste moment. Maar hier stopt het niet; zodra de connectie er is word je in staat gesteld een kwaliteitsrelatie aan te gaan met de betreffende persoon.
Kortom, met Social Advertising wordt een organisatie in staat gesteld meer grip te krijgen op het totale sales- en marketingproces: van doelgroep naar fan of volger, van fan of volger naar klant en van klant naar ambassadeur. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!