Online relatie marketing…

Timm & Pimm is een online marketing bureau in Amsterdam gespecialiseerd in social media. We ontwikkelen online marketingstrategieën voor organisaties en nemen de uitvoering hiervan uit handen. Dit doen we volgens een transparant proces en in lijn met de bestaande marketing strategie en planning. Zo bouwen we unieke en waardevolle relaties met de doelgroep via verschillende online portals.

Voor groot en klein…

Met een breed scala aan diensten kunnen we waarde creëren via online kanalen waaronder social media, ongeacht hoe lang de organisatie er al mee bezig is. Of het nou een strategie, losse campagne, training of community management is, wij leveren het allemaal. Ook hebben we een ‘kick-off pakket’ waarmee we in 4 maanden alle stappen tegen een scherpe prijs doorlopen, voor een heuse ‘social jumpstart’!

Door Timm & Pimm!

De naam Timm & Pimm is een personificatie van onze dienstverlening. Timm (Temporary Interactive Media Manager) is verantwoordelijk voor de strategie, het plan van aanpak en de campagnes. Pimm (Permanent Interactive Media Manager) is gespecialiseerd in de uitvoering en neemt de content creatie en het community management op zich. Zo leveren we een continue dienstverlening tegen lage kosten.

Meer informatie? Neem gerust contact op.