Dit pakket focust op advertising & optimalisatie. Dat betekent: jij de content, wij de distributie en promotie. Op basis van de doelstellingen van je merk (engagement, conversie of branding) stellen we een advertising strategie op. Wij zorgen dat jouw communicatie zo effectief mogelijk wordt verspreid. Dat bekent dat je content op het juiste moment, via het juiste kanaal bij de juiste doelgroep terechtkomt!

  • Contentoptimalisatie
  • Social advertising
  • Advertising: analyse & optimalisatie

Jouw content moet op het juiste moment door de juiste doelgroep gezien worden. Door heel gericht te adverteren weten wij hierin te slagen. Wij optimaliseren dit proces door onze ‘targeting’ continu te finetunen. Data analyse zorgt dat we ook je content weten te optimaliseren. Onze insights delen we met je in voortgangsrapportage. Zo zie jij snel waar we ten opzichte van de targets staan.

RTLLive

RTL Live entertainment

Timm & Pimm ontwikkelt voor RTL verschillende online mediastrategieën met relevante content en gerichte advertising voor de shows. In de praktijk draagt onze content bij aan het vergroten van de naamsbekendheid en het bereik van de shows. Zo zijn we het voornaamste middel dat grip geeft op de uitverkoop van de shows.

ECCO

ECCO

Shoes for life! Het populaire schoenenmerk ECCO richt zich op kwaliteit en comfort.
Wanneer ECCO een nieuwe schoenenlijn lanceert, mag Timm & Pimm de nieuwe online campagne uitrollen. Of het nu om slippers, sneakers of hakken gaat; bij elke campagne vinden we herkenbare elementen uit de belevingswereld en passen we onze content naadloos aan op de lifestyle van de doelgroep!