Wij verzorgen de structurele aanpak van je sociale media. Jij bepaalt de doelstellingen, wij maken het meetbaar en zorgen dat targets gehaald worden. Verder gaan we aan de slag met creatie en plaatsing van ‘spot on’ content. Van Facebook tot Instagram, van YouTube tot Spotify: er liggen oneindig veel mogelijkheden om je fans te bereiken. Periodiek leggen we een afwisselende contentplanning aan je voor, waarin we vasthouden aan de visual identity en juiste toon of voice.

  • Social media strategie
  • Content creatie (copy & design)
  • Social advertising

 Met gerichte social advertising bedienen we je doelgroep heel specifiek, maar we kunnen je doelgroep ook uitbouwen met nieuwe, relevante fans. Onze insights delen we via een online dashboard dat realtime inzicht geeft. Zo kijk jij altijd mee waar we ten opzichte van de targets staan.

Je mag van ons verwachten dat we er alles aan doen vooraf vastgestelde doelstellingen te behalen. Dit kan aantoonbare groei van je fanbase zijn, maar bijvoorbeeld ook het uitverkopen van je concert. Onze targets zijn specifiek, meetbaar en worden continu geoptimaliseerd.

Nielson

Nielson

Nielson staat in de spotlights! De ‘singer-songwriter next door’ maakte binnen kort tijdsbestek naam in Nederland en België. Door middel van creatieve content ‘geboost’ met social advertising bouwt Timm & Pimm mee aan het imago van de Nederlandse zanger.