Met dit pakket biedt Timm & Pimm volledige online marketingaanpak voor jouw bedrijf. Daarbij verzorgen we content creatie, distributie, optimalisatie en genereren wij leads. Onze content past bij je merk en we weten welke kanalen we daarbij effectief moeten inzetten.

  • Social media strategie
  • Volledige content productie en plaatsing
  • Social advertising
  • Google Analytics
  • Dashboards
  • Landingspagina’s

Op basis van de doelstellingen van je merk (engagement, bereik of conversie) kiezen we welke online kanalen in te zetten en stellen we een advertising plan op. Met gerichte advertising verzamelen we belangrijke data. Met de inzet van Google Analytics maken wij alles inzichtelijk. Door dit proces continue te optimaliseren krijgen we grip op jouw resultaat.

Om content te kunnen personaliseren maken we gebruik van conversiegerichte landingspagina’s. Geen afleidingen, gewoon ‘to te point’- In deze omgeving snapt de bezoekers direct waar hij is, omdat het perfect aansluit bij de boodschap waarop hij heeft doorgeklikt. Deze pagina’s zijn zo ingericht dat we alles tot in de puntjes kunnen doormeten.

Onze insights delen we met je in voortgangsrapportage, maar ook via een dashboard dat realtime inzicht geeft. Zo kijk jij altijd mee waar we ten opzichte van de targets staan.

DIT

DIT

Flexibele arbeid! DIT is intermediair voor Nederlands én buitenlands personeel in de Bouw, Techniek en Industrie sectoren. DIT Holding bestaat uit de labels DIT, Larex & Persolvo. Hoe positioneert DIT Holding haar diversiteit aan labels sterker in de markt?

Na uitgebreide analyses, diverse workshops, klant- en medewerkersonderzoek rolde Timm & Pimm een marketingcommunicatiestrategie uit voor DIT Holding. We analyseerden de huidige propositie en gaven advies over de positionering van de diverse labels.

Aanvullend analyseerden we de online voorkeuren van de verschillende doelgroepen door persona’s te creëren en de klantreis zichtbaar te maken. Hierdoor weten we deze groepen beter te bereiken en daarmee relevante leads te vinden voor business en nieuwe medewerkers.