In het full service social pakket zit alles wat je nodig hebt om online op te vallen. Wij creëren niet alleen content op maat, maar verzorgen ook distributie en promotie (d.m.v. advertising). Voordat we hiermee aan de slag gaan delen we een online strategie, waarin we de social doelstellingen presenteren. Hierin staat onder meer een beschrijving van de visuele huisstijl en de tone of voice. Dit vormt de basis voor onze content. Zo geven we de identiteit van je merk online vorm.

  • Social media strategie
  • Visual identity
  • Content creatie
  • Community management
  • Social advertising

Op online marketinggebied is vrijwel alles meetbaar. Met gerichte social advertising bedienen we je doelgroep heel specifiek, maar we kunnen je doelgroep ook uitbouwen met nieuwe, relevante volgers. Onze insights delen we met je in voortgangsrapportage, zodat jij ziet waar we ten opzichte van de targets staan.

Je mag verwachten dat we er alles aan doen vooraf vastgestelde doelstellingen te behalen. Dit kan aantoonbare groei van je volgers zijn, maar bijvoorbeeld ook het uitverkopen van je event. Onze targets zijn specifiek, meetbaar en worden continu geoptimaliseerd.

AEG

AEG

Al jaren werkt Timm & Pimm voor het gerenommeerde merk AEG. Samen maken we ontzettend strakke content! AEG ontwikkelt huishoudelijke apparaten en inspireert consumenten met producten van de toekomst. Wij zoeken voor AEG constant naar de perfecte mix tussen conversiegerichte content en interactieve ‘branding posts’. Dit zorgt samen met onze webcare op maat dat de klant binding voelt met AEG. Is de consument toe aan een nieuwe wasmachine? Dan is AEG ‘Top of mind’.