We staan open voor alle goede voorstellen, maar zijn in het bijzonder op zoek naar talenten binnen de volgende twee disciplines.

Social media management

Organisaties communiceren steeds meer met hun doelgroep via social media. Dit is een vak apart omdat de boodschap nu niet meer alleen verzonden hoeft te worden, tegenwoordig gaan we de dialoog aan met de klant om zo een kwaliteitsrelatie op te bouwen. Waarde geven en nemen is het motto, en dat continu.

Volg jij een HBO opleiding in communicatie, media of journalistiek en ben je op zoek naar een meewerkstage van minimaal 5 maanden (32-40 uur per week)? Klik hier voor de vacature.

Visueel/grafisch ontwerper

Ieder bericht op social media moet zo mooi en likeable mogelijk zijn en hiervoor moeten continu aansprekende beelden ontwikkeld worden. Ook moeten de kanalen ingericht worden met sterke achtergrondbeelden, flitsende logo’s, gave coverfoto’s en Facebook apps, die allemaal ontworpen moeten worden.

Voor deze (en nog veel meer) online ontwerpzaken zoeken we een visueel wonder met een oog voor wat mooi is. Kennis van Photoshop en Illustrator is onmisbaar, alles wat daarbij komt is een pre. Dat je je graag op social media begeeft en op de hoogte bent (en wil blijven) van online ontwikkelingen is ook handig.

Interesse?

Als jij je aangesproken voelt en je hebt het idee dat je dit kunt staven in een gesprek dan zien we je sollicitatie (motivatie en CV) graag tegemoet. Op basis hiervan gaan we dan al dan niet een eerste gesprek met je aan. 

Je naam *

Je e-mailadres *

Toelichting

Motivatie

Curriculum Vitae

Velden met een * zijn verplicht.