Chat with us, powered by LiveChat

Robin Ypenburg

Arrow down

Dit is onze nieuwe Consultant Robin Ypenburg (35). Sinds kort crosst hij door het land om gesprekken met (potentiële) opdrachtgevers en partners te voeren.


Het contrast met onze stuiterbal Martijn Harpe is groot: Robin is de rust zelve. Misschien houdt dat verband met de hoeveelheid koffie die de mannen consumeren. Martijn drinkt genoeg, Robin drinkt het helemaal niet.

Na vier enerverende jaren in Kuala Lumpur – waar hij onder meer als Account Manager en Senior Consultant werkte – keerde Robin eind 2017 terug naar Nederland. Een goede klik met Alexander en Martijn overtuigde Robin zijn handtekening onder het contract te zetten. “Het hele team heeft een gezonde drive om samen de schouders eronder te zetten. Dat is mooi om te zien. Een hele gave uitdaging! Timm & Pimm in 3 woorden omschrijven? Jong, energiek en talentvol.”

 

Vrijuit denken

Een belangrijke les die Robin meeneemt uit Maleisië: laat iedereen vrijuit denken. “In verschillende culturen ga je ook verschillend met elkaar om, zowel zakelijk als privé (sociaal) gezien”, vertelt Robin. “Dat probeer ik altijd in het achterhoofd te houden. Mijn persoonlijke doel als Consultant is om met dat uitgangspunt klantenrelaties voor de lange termijn op te bouwen en samen opgestelde targets te behalen.”
 

Tweede indruk?

Goede eerste indruk van Robin? Mooi. Wie weet zie je hem binnenkort verschijnen voor een tweede. Ook wanneer iemand in je netwerk een social bureau zoekt maakt Robin graag kennis met de partij in kwestie. Hij heeft alleen een glaasje water nodig. En een gesprekspartner.

Interessant? Delen!