Chat with us, powered by LiveChat

Sky Radio

Arrow down

Sky Radio is het #1 non-stop muziekstation van Nederland met de beste hits van de grootste artiesten.

Uitdaging & aanpak


Bij Sky Radio vertrekt de Social Media Manager. Aan ons de vraag of we haar rol tijdelijk willen overnemen en Sky Radio willen adviseren met onze social expertise. De grootste uitdaging? Helpen de strategie naar een hoger niveau te tillen.

De belangrijkste wens is het waarborgen van continuïteit. Daarom gaan wij tijdelijk op locatie aan de slag als Social Media Manager. Door regelmatig op de redactie mee te werken leren we het merk snel kennen. Naast het creëren van content leiden we de mensen van Sky Radio op. We vergroten hun kennis op het gebied van social en advertising en adviseren hoe ze online hun doelgroepen beter kunnen bereiken en uitbouwen.

Het team

Mijke de Vette
Strateeg & Advertising Specialist

Houdt niet van labels, maar is er toch zelf 1 begonnen. #REV

Claudia Bertijn
Projectmanager & Content Creator

Staat bekend om haar resting bitch face. Gelukkig heeft ze het altijd druk!

Maroussia van Ees
Designer

Gek op (photo)shoppen. Haar stijl is nog harder dan haar muzieksmaak!

Resultaat


We weten de continuïteit te waarborgen door direct een Social Media Manager op de redactie te plaatsen. Met een duidelijke strategie helpen we de sociale media van Sky Radio naar een hoger niveau te tillen. Aan de hand van ons relevantiemodel voor advertising geven we strategisch advies om online doelgroepen nóg beter te bereiken.

Wat denkt Sky Radio zelf?


“Sociale media zijn complementair aan de radio. Het is voor ons de manier om te communiceren met de luisteraar. Wij zijn daarom ontzettend blij dat Timm & Pimm is ingesprongen toen onze Social Media Manager vertrok. Met hun kritische analyse en social expertise voorzien ze ons van advies waarmee we onze online doelen weten te realiseren. Zo tillen we onze online aanwezigheid naar een hoger niveau.

– Reshma Bainathsah, Eindredacteur online

Ander werk

RTL Live Entertainment Social strategie & executie RTL Live Entertainment bedenkt, creëert en produceert publieksevents op maat. 
DeOnlineDrogist.nl Full service social DeOnlineDrogist.nl is de grootste online drogisterij van Nederland.
AEG 360° campagne AEG is een van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparatuur voor persoonlijk gebruik.