Chat with us, powered by LiveChat

Q2: Dit zijn onze nieuwste klanten

Arrow down

Soms zijn we zo druk met presentaties, pitches, strategieën en opstarten dat we vergeten onze nieuwe klanten met de buitenwereld te delen. En dat terwijl er weer mooie projecten zijn gestart. Deze 3 zijn lekker actueel. Lees je mee?

Axxerion


Embrace chaos, provide structure. Da’s Engels voor ‘omarm chaos, breng structuur’. Dit is de slogan van softwarebedrijf Axxerion. De bedrijfssoftware van Axxerion is speciaal ontwikkeld voor Facility & Property management. Ons hoofddoel: verkeer naar de landingspagina’s genereren en conversie realiseren. De focus ligt op leadgeneratie. Om de conversie targets te halen zetten we Facebook, LinkedIn en Google Adwords in.
.

FPW: Het Rond, Arendshof & Ekkersrijt


We gaan aan de slag met social content voor winkelcentra Het Rond, Ekkersrijt en Arendshof. Het creatieve bureau FPW heeft voor deze winkelcentra de huisstijl en websites ontwikkeld. Wij pakken de social mediakanalen op. De focus ligt op branding en engagement, om zo een band met de achterban op te bouwen.


WOAB


Met frisse energie zetten we ons in voor WOAB. Deze dienstverlener zorgt voor verduurzaming van woningen en neemt hiervoor alle werkzaamheden uit handen. De primaire doelstelling is om zoveel mogelijk verkeer naar de landingspagina woab.info te genereren, om bezoekers daar het contactformulier in te laten vullen. Wij zetten Facebook en Google in om bezoekers naar de pagina te trekken. Aan de hand van ons relevantiemodel zullen we de content en advertenties continu testen en optimaliseren.

Interessant? Delen!