Do you remember, diemooiedingendiewemaakten in september. ūüé∂


Central European University  We gaan terug de schoolbanken in voor Central European University. De campus verhuist van Hongarije naar Wenen en daarom gaan wij aan de slag met een master strategie om de universiteit ook dáár goed in de markt te zetten. De kick-off hebben we gehad, tijd voor het echte werk. Houd onze social kanalen in de gaten om het proces te volgen! Of, zoals ze in Hongarije zeggen: tájékoztatjuk önt!


Camera, actie! Voor CED hebben we een employer value proposition geschreven. Medewerkers omschreven hun werkzaamheden als een puzzel. Wij bedachten hierop de EVP slogan "CED. Voor wie de oplossing ziet". Om het schadebedrijf als werkgever op de kaart te zetten en nieuwe werknemers aan te trekken, hebben we een reeks video's gemaakt. Leuk én leerzaam. Wist jij bijvoorbeeld wat er allemaal kwam kijken bij de omgevallen kraan in Alphen aan de Rijn?INK hotel - Goed verhaal... Lekker cocktailtje! Bij INK staat mixologie hoog in het vaandel. In samenwerking met alle andere MGallery Hotels is daarom de hashtag #Mixostories in het leven geroepen en draait oktober om cocktails. Designer Maroussia maakte een doorlopend Instagram design voor dit speciale evenement. Shaken, not stirred. 


Justdiggit - We willen niet opscheppen maar...¬† Wel afkoelen! Justdiggit lanceerde in Tanzania en Kenia een app, waarmee farmers en diggers precies kunnen zien hoeveel er ge√Įnvesteerd wordt in de bunds die ze graven. Het daaraan gekoppelde platform voor investeerders is gelanceerd via Snapchat, Facebook en Instagram. En laten we voor Instagram nou n√©t een mooie story gemaakt hebben.


Jasper en Anouk - Nieuwe koppen... Niet te stoppen. Deze maand verwelkomen we Jasper, freelance advertiser, bij Timm & Pimm. Hij ondersteunt¬†team Tactics met het schrijven van distributiestrategie√ęn, het opzetten van advertisingcampagnes en ondersteuning in de executie. Welkom Jasper!


Anouk gaat aan de slag in een duo-functie als content creator en projectmanager, van het bedenken en schrijven van posts tot het plannen & plaatsen; een twee-in-√©√©n-functie. Is ze nu een projectmanagende content creator of een content cre√ęrende projectmanager?¬†


Werknemer van de maand

De werknemer van de maand is... ROGIER DE BROUWERS. Hij krijgt deze maand onze onvoorwaardelijke erkenning en waardering voor het inlijsten van ons werk op kantoor. Ga zo door, Roog! Deze mag er uiteraard ook bij. #erkenning


DANZIGERKADE 2A / 1013AP / AMSTERDAM / +31 (0)20 308 03 90