In onze podcast 'Wat een onderneming' spreekt collega Max Koedijk specialisten uit verschillende vakgebieden. Van leidinggeven in tijden van crisis tot marketingbudgetten en upscalen: alle onderwerpen en uitdagingen die met ondernemen gepaard gaan komen voorbij. Met deze podcast willen we ondernemers helpen met het laten groeien van hun onderneming. 


In aflevering 1 gaan we in gesprek met strateeg, merkenbouwer en voormalig CMO van Marktplaats Annemarie Joosen. Over marketing tijdens en na de coronacrisis: hoe blijf je als ondernemer relevant?


🎧 Spotify 🎧 Apple
In aflevering 2 komt Allard Droste aan het woord: Wat krijg je als je medewerkers alle verantwoordelijkheid geeft en de hiërarchie binnen je bedrijf volledig afschaft? Hij deed dit bij Aldowa. Het bedrijf genereerde 13,5 miljoen meer omzet en ging van een ziekteverzuim van 7 naar 2%.  🎧 Spotify 🎧 Apple
In aflevering 3 interviewen we Floris Evers, consultant in Leadership & Organization Development bij Peak4 én voormalig olympisch top-hockeyer. Over waarom ‘mensen’ een vak is, wat het oplevert als mensen doen waar ze écht goed in zijn en of er een snelle oplossing voor blijvende cultuurverandering is.


🎧 Spotify 🎧 Apple


In aflevering 4 praten we met Dennis Karpes, oprichter van Dance4Life en Justdiggit. Hoe ga je van een - bijna megalomane - droom om de wereld te verbeteren naar het opzetten van een daadwerkelijke organisatie met mensen die in je idee geloven? Hoe bepaal je wat succes is, als je organisatie geen winstoogmerk heeft? 


🎧 Spotify

🎧 Apple
In aflevering 5 spreekt Max met Lenneke van Ingen, eigenaresse van een aantal succesvolle bedrijven zoals casting agency A Million Faces, yogaschool Bluebirds en huiswerkschool Brainboost. Ze bespreken hoe je als drukke ondernemer rust vindt, loslaat en naar jezelf leert luisteren. 


🎧 Spotify

🎧 Apple